Zomerbar: In de Serres (3)

Een zoektocht naar de perfecte Zomerbar brengt je soms op onverwachte locaties. Wat dacht je van de Zomerbar In de Serres, die -hoe kan je het raden- plaats vindt achter in de Serres van vzw Rauw in Hever. Er wordt weinig reclame over gemaakt dus je moet het al een beetje weten … wat wel bijdraagt tot de charme.

Het interieur is heerlijk licht.  Veel moeite is gestoken in de inrichting die grotendeels zelf is gemaakt of gerecycleerd. De nadruk ligt hier op gezellig samenzijn met als gevolg dat je overal hoekjes vindt waar je met je vrienden een gezellige tijd kan doorbrengen.

We werden dan ook begroet met de slogan: ” Vind je vrienden en als je niet genoeg vrienden vindt, breng je er gewoon mee!” Het eerste wat me opviel was deze heerlijke lange tafel.

DSCF4903 DSCF4906

En er is een schommel…. echt!

DSCF4915 DSCF4913

Maar… als je het interieur al leuk vindt ga je dol zijn op het terras aan een enorme vijver, met een klein mini terrasje op een drijvend ponton. Je moet wel snel zijn want het drijvend terrasje is populair en je moet er niet met tevéél man op staan. 🙂

DSCF4925

Als je langsgaat probeer de vlierbessen limonade. Het klinkt…zo belachelijk hipster, maar het is enorm lekker en zelf gemaakt. Niet te zoet, heerlijk fris en wel in de sfeer. Waarom ze er geen cava of Gin van maken moet ik nog uitzoeken 😀

DSCF4924 DSCF4923

Het is wel een aanradertje… en vergeet je vrienden niet zelf mee te brengen. Beste binnenkomer ever!!!

X

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s