#Zomerbars (2) : T’îles Malines

Gelegen aan het Rode Kruisplein in Mechelen vind je de Mechelse Zomerbar T’îles Malines. Elk weekend van 10 juni tot 4 juli kan je hier terecht voor een gezellige retro-sfeer, lekker eten, veel drinken en altijd wel iets te doen. Wat deze Zomerbar zo idyllisch maakt is zijn unieke locatie op een soort eilandje omgeven door twee waterstromen. Op hun Facebook pagina kan je lezen dat T’ile Malines een Pop-upcafé, dansschuur en creatieve stadsoase is.

DSCF4639

Naast de locatie is het gewoon fijn dat er altijd wel iets te beleven is. Overdag vind je er workshops Yoga, Hoola Hoop, dansen, …of kan je gewoon genieten van een hapje en drankje..

Pop-upcafe

Het aanbod eten is dan ook redelijk onweerstaanbaar. Iedereen die een lekker pulled pork sandwich kan klaarmaken is ok in mijn boek 🙂 Niet op de foto’s, maar wel aanwezig is een hele reeks top drankjes, cocktails, etc… lekker!

 

Stadsoase

De locatie is werkelijk uniek. Je zit vlakbij de stad, vlakbij een parking en toch midden in de natuur en rust. De zon scheen voluit tijdens mijn bezoekje en de drankjes smaakten bijzonder goed dus dit was absoluut ontstressen.

Hoola-girl

Zal ik je verklappen waarom ik zo nodig naar deze Zomerbar kwam. Wel, de schitterende Jolien van El Circo Fiasco gaf er een workshop Hoola Hoopen. Je weet wel die band die rond je middel draait en die je door allerlei buikcapriolen in de lucht moet houden. Uren gedaan vroeger en wat blijkt nu is dit een nieuwe fitness rage. Ikke meedoen.


De buikcapriolen bleken moeilijker dan verwacht maar de workshop was super leuk. Met veel enthousiasme, vuur en liefde voor het ‘hoopen’ leerde Jolien ons toch een paar trucjes aan. (de een al wat trager dan de andere 🙂 ). Best wel inspannend zo een uurtje hoola hoopen, ook al zat de sfeer er mega goed in. Wil jij dit ook meemaken, schrijf je dan in want ze geeft heel de maand juli workshops. Iedereen kan dit aan!

Conclusie: Om eventjes te ontspannen en helemaal weg te zijn van de stad kom je naar T’îles Malines.

Op naar de volgende Zomerbar.

x

Ps: ken jij ook een leuke zomerbar laat het mij weten! 

Advertenties

Een gedachte over “#Zomerbars (2) : T’îles Malines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s