#Zomerbars (1): Bar Paniek in Antwerpen!

Via de website https://zomerbars.be/ kom je te weten waar alle Belgische zomerbars zich bevinden. Antwerpen is absolute koploper in het aantal zomerbars, op de voet gevolgd door Gent. Vandaar dat mijn zoektocht naar dé perfecte zomerbar start in Antwerpen en nog wel in Bar Paniek. Volgens hun Facebook bar is Bar Paniek een ontmoetingscentrum voor artistieke kruisbestuiving. Gelegen naast Born in Antwerpen kan dit wel eens kloppen :-).

Aan de Kattendijkdok in Antwerpen heb je nog kans om effectief je auto kwijt te geraken. Dit is toch een klein pluspuntje voor deze artistieke locatie. Het water, de architecturale symmetrie van de overburen en de weelderige plantengroei werken rustgevend en inspirerend. In de verte kan je ook het MAS spotten dus een dubbelbezoekje is niet uit te sluiten :-).

Even over “Born in Antwerp”. Dit project loopt van 22 april tot 2 oktober 2016. In die periode organiseert en ondersteunt de stad Antwerpen initiatieven die bijdragen tot de uitstraling van Antwerpen als broedplaats en thuishaven voor creatief talent. Je kan er terecht om andere creatievelingen te ontmoeten, maar ook lezingen, workshops en showcases komen er aan bod.

DSCF4437

Superinitiatief! Het is een thuishaven voor Antwerpse creatievelingen waar nieuwe ideetjes kunnen uitgewerkt worden en oude zeren ‘hopelijk’ weggewerkt. Vanzelfsprekend moet de plek zelf er dan ook super inspirerend uitzien en mogen de hipster hapjes en drankjes zeker niet ontbreken 😉

Bij mooi weer, zeker een dikke aanrader door de leuke locatie en super chille sfeer. Alles kan, je voelt gewoon het creatief potentieel maar niets moet! Probeer ook eens een lezing of workshop van Born in Antwerp mee te pikken, je komt er zeker met wat kennis en inspiratie buiten.

Op naar de volgende zomerbar!

X
Ps: alle tips voor zomerbars zijn welkom! 

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “#Zomerbars (1): Bar Paniek in Antwerpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s