Haters gonna hate!

Mijn blogje zat in een dipje. Ik zat in een dipje… kritiek kan soms hard aankomen, zeker als dit uit een onverwachte vertrouwde hoek komt. We spreken er vaak over #HatersGonnaHate… maar incasseren moet je leren. Dus bloggen we erover…met een dikke knipoog.

Bloggers- de kritiek.

Je moet de haters toch wel gelijk geven, wij bloggers zijn een bijzonder veeleisende, aandacht/sensatie zoekende nieuwe soort mens. Als sociale media verslaafden razen we al tweetend, bloggend, instagrammend door het leven naarstig op zoek naar een volgende wifi hotspot om ons drug ‘tinternet’ te scoren.

De perceptie is dat wij als bloggers, meer tijd hebben dan normale mensen, we zitten dan ook hele dagen, in pyjama, achter onze laptop en houden ons sociaal leven enkel voor onze Instagram account levendig. We zijn creatief, maar zeker niet professioneel bezig, We zijn te hebberig en klampen iedereen aan om de spullen die we gratis krijgen van merken toch maar te promoten om nog meer spullen te krijgen.

Aanbeden voor de give-aways, maar vergruisd voor de sponsored posts. Elk lijntje dat we schrijven zetten we onmiddellijk om in harde cash…

Persoonlijk vind ik dit nog niet eens zo slecht klinken 😉 In kort, vanaf dag 1 van je blog doe je niet meer normaal.

#HatersGonnaHate

In werkelijkheid…

I blog therefore I am

Bloggen is gewoon dikke fun!!! Deel je passies, maak nieuwe vrienden, ontdek nieuwe ervaringen en geniet hiervan. Vergis je niet, het is niet allemaal rozegeur en manneschijn, soms heb je heel wat moed nodig om je verhaal neer te pennen en op publish te drukken.

Ik blog voor mezelf, maar ik geniet van de aandacht of commentaar van volgers die ook vol zijn van fotografie, of Mechelen of… Ik ben geen professionele fotograaf, geen journalist, maar ik doe dit nu eenmaal enorm graag en door het bloggen kom ik soms op plaatsten die ik anders nooit zou zien, krijg ik soms de wildste kansen die ik anders nooit zou krijgen, ontmoet ik de meest fantastische mensen die ik nooit zou ontmoeten.

Dus blog ik door, met veel plezier en leer ik omgaan met kritiek door erover te bloggen met een enorme dikke glimlach!

X

PS: Dikke merci aan een aantal leuke vrienden/bloggers die mij door mijn dipje gesleurd hebben.

Advertenties

20 gedachtes over “Haters gonna hate!

 1. De nare reacties zijn niet leuk maar gelukkig zijn ze in de minderheid. Ik moest vooral slikken toen ik vergruisd werd toen mijn zondag tutorial voor het eerst sinds het bestaan van mijn blog niet doorging. Er was privé iets voorgevallen waardoor ik bijzonder verdrietig was.

  Mijn blog is mijn hobby maar de andere bloggers zijn wel collega’s. Fijn om op terug te kunnen vallen of te helpen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben het helemaal met je eens!
  Ik ben heel lang heel onzeker geweest over mijn blog, maar een tijd terug heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om mijn blog te delen met mijn omgeving. Nog altijd is het niet iets wat ik zelf makkelijk ter sprake breng, maar ik vind dat ik dit wel moet doen. Bloggen is voor mij nu echt een prioriteit geworden, ik vind het leuk en word er blij van: wat maakt het dan uit wat anderen ervan vinden?

  Liked by 1 persoon

 3. Vervelend om te lezen dat je uit zo’n vertrouwde hoek zulk kritiek hebt gekregen,
  maar wat een goede comeback! Zo is het! “Trek je niks aan van wat anderen zeggen” is niet iets wat ik er zelf op zou kunnen zeggen, want ik weet zelf wel hoe moeilijk ik het zou vinden als iemand me op die manier kritiek zou geven, vooral als het een vriendin is. Dusss dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik vind het dus super goed hoe je je hersteld hebt, en ervoor kiest om lekker door te bloggen! You go girl 😀

  Liked by 1 persoon

 4. Ik had voor ik begon nooit gedacht om zo in alles op te gaan, zoals je het beschrijft, en toch is het gebeurd and i love it! Zo zal het ook wel zijn met mens die niet bloggen. Ieder zijn ding, en als je het zelf niet doet moet je er ook geen mening over hebben!

  Liked by 1 persoon

 5. Hoewel ik veel tijd in mijn blog steek en dat met veel liefde doe, merk ik dat mijn omgeving dit niet echt serieus neemt. Mijn vriendinnen zeggen vaak – al lachend – dat ze eens gekeken hebben en dat ik, behalve mijn ouders en mijn vriend nu dus 3 lezers heb! Ze beseffen echter niet zo goed dat er zo’n 2000 mensen mijn blogje bekijken en aangezien ik er zo mijn best voor doe, komt zo’n opmerking ook niet echt plezant over… Och, ze weten niet beter 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Ik ben zelf geen blogger, maar lees ze wel. Omdat de verhalen zo herkenbaar zijn, omdat het zo dichtbij lijkt. Omdat we allemaal maar mensen zijn, met dezelfde ‘struggles in life’. Het is een troost en geeft vaak vreugde tegelijkertijd. Trek je niks aan van wat anderen zeggen, just do your thing! X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s